ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΤΖΑΚΙΟΥ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ECOHOT

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ!
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
H ECOHOT είναι μια  εταιρεία με παρουσία πάνω από 80 χρόνια στο χώρο της επεξεργαίας μετάλλων και στην απόσυρση αυτοκινήτων η οποία έχει στελεχωθεί απο πρόσωπα με μακρά εμπειρία στο χώρο, με εξειδικευμένες γνώσεις και συνεχή κατάρτιση-επιμόρφωση .
Η εταιρεία ECOHOT –  Γ.&Α. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε, στεγάζει τις δραστηριότητες της σε ιδιόκτητο χώρο μεγάλης έκτασης στον Ασπρόπυργο Αττικής, με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και παραγωγική διαδικασία, μεγάλης έκτασης σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους καθώς και ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων για την διανομή των προϊόντων της

Η εταιρεία ECOHOT  λειτουργεί εφαρμόζοντας απόλυτα τις ευρωπαϊκές περιβαλλοντικές διατάξεις και κανονισμούς ασφάλειας, με σεβασμό στο περιβάλλον και πάνω από όλα στον άνθρωπο.
Η εταιρεία  ECOHOT  αποτελεί μια εκ των πλέον επιτυχημένων και οικονομικά υγειών βιομηχανιών στόν κλάδο της στην Ελληνική Αγορά με τεράστιες δυνατότητες ημερήσιας παραγωγής. Οι πωλήσεις της εταιρίας ξεπερνούν τα  εκ. ευρώ/έτος και η εξαγωγική της δραστηριότητα σε Αίγυπτο, Κύπρο, Ρουμανία, και γενικότερα στην περιοχή του ΕΜΕΑ (Europe – Middle East – Africa) αυξάνεται δυναμικά κάθε χρόνο.

Στην ECOHOT το  περιβάλλον και η αποτελεσματική διαχείριση των παραγωγικών διαδικασιών για τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων σε αυτό αποτελούν βασική προτεραιότητα.

Στην ECOHOT δεσμευόμαστε για την απόλυτη τήρηση των περιβαλλοντικών κανονισμών, τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και την άμμεση υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, πρακτικών  και κανόνων που μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας.

Η εταιρεία  ECOHOT –  Γ.&Α. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας που διατίθενται στην αγορά ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά πρότυπα και φέρουν τη σήμανση CE όπου αυτό προβλέπεται.

H ECOHOT  με εμπειρία, πιστοποιημένες διαδικασίες και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προιόντων βιοαίθανολης προσφέροντας μοναδικές λύσεις.

Tα προιόντα καλύπτουν τις αυστηρότερες ευρωπαικές προδιαγραφές και έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

.

Η ECOHOT συνεχίζει την παραγvγή του ιδιαίτερα αποτελεσματικού & οικονομικού συστήματος θέρμανσης μέω του συμβατικού σας τζακιού με μια πλήρη γκάμα Αερόθερμων τζακιού που πλέον ε΄χουν εμπλουτισθεί και με αυτόνομη έκδοση
Η ECOHOT πράγει και μία σειρά αξεσουάρ αλλά και πλήρως προσαρμοσμένων λύσεων φτιαγμένες στα μέτρα του εκάστοτε πελάτη.

Ζητήστε μας σχέδια & Προσοφρές.

Η ECOHOT ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA!